Nyheder

Så er der dømt endnu mere nyt og spændende.Velkommen til 28 årige, kønne rødhårede Freja, der gir' dig en fest på lagnet.

Vi byder vores frække, smukke pornobabe Melissa velkommen tilbage. Hun er at finde hver torsdag, hvor hun sammen med Chantall laver hot, svedig, fortrylende lesbisk.

Velkommen til søde, kønne, fortryllende 25 årige dansk/caribiske Sheila, som giver de ultimative kæresteoplevelser. 1. vagt tirsdag den 19. maj. Tag godt imod hende

Vi beklager der er en fejl på siden med lige, ulige uger, som der er byttet rundt på.
Vi arbejder på at få det fikset. Det er den øverste uge der er aktiv.

Så er der endnu mere hot stuff under Cassiopeias stjernehimmel. Vi byder den skønne, storbarmede Jessica velkommen, som har sin 1. vagt på Cassiopeia mandag den 11. 22 - 04.

Kære gæster,

Så har vi slået dørerne op for Cassiopeias nyrenoverede lokaler på Østerbro.
Cassiopeias team glæder sig til at være tilbage fra vores Exil på div. klinikker og glæder os ufattelig meget til at se alle vores trofaste Cassiopeia og Østerbro gæster igen på adressen.

En kæmpe tak til Sexysecret for at huse os de sidste par måneder. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med Sexysecret.

Resten af ugen byder vi på kage og et glas crément og naturligvis dampende, hot særklasse erotik ala Cassiopeia style:). God tid, nærvær, lyst, begær, smil og godt humør med Cassiopeias oprindelige verdensklasse team og et par nye frække boblere.

Kom frisk og glad, vi glæder os til at forkæle dig:)

Cassiopeia stjerner


Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til byens bedste CathouseVelkommen til Cassiopeia


Det glæder os at meddele vi er tilbage i vores lokaler i Ringstedgade på Østerbro onsdag den
Vi byder velkommen til vores gl. lokaler på Østerbro, som har fået et facelift. Ugen ud byder vi på vin og kage, mens du venter på en af Cassiopeias stjerner. Cassiopeias faste piger ligger klar til at give dig en kick ass oplevelse:). Et par nye boblerer tager også imod og åbenbarer deres sexede nysgerrighed:).

Vi glæder os til at se dig:)

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Fredag d. 29. Maj 2015 kan du møde