Nyheder

Endnu en babe har fået billeder på. Tjek lige Jaquelines drop dead sexede billeder og varm op til en ultra lækker kæresteoplevelse hos den skønne

Så fik vores ufattelig smukke og skønne nystartede darlings faste vagter. Vi byder Natalie, Ronja og Lea velkommen til Cassiopeias faste team. Tag godt imod dem.

Nyt, nyt, nyt. Søde, kønne fuldstændig debuterende 21-årige Anna glæder sig til sin aller første vagt i branchen søndag 22 - 04. Tag godt imod denne lækre babe.

Det glæder os meget at den kønne, skønne, sexede Lola også er blevet en fast del af Cassiopeias faste team. Kom og leg med den skønne lørdag dag og mandag nat. Vi byder Lola velkommen.

Den 11. låge i julekalenderen åbnes i dag. Vi glæder os til I vil hjælpe os med at åbne alle lågerne frem til den 24. december.

Der er dømt endnu mere nyt og spændende på Cassiopeia. Søde, kønne debuterende 21 årige Lea har sin første vagt i branchen søndag den 3. dec. Ligeledes starter den varmblodige, smukke darling 27-årige Daniella. En buffét af kvinde, lige til at ta'. Første vagt på Cassiopeia den 3. dec.
Tag godt i mod de skønne babes. De glæder sig til fest og farver med frække fyre.

Så har Kayla og Laura fået faste vagter. Det er vi meget begejstrejde over. Vi byder dem velkommen til Cassiopeias faste dream team.

Den smukke, livsglade babe Luna har fået et par midlertiddige billeder på. Smuk, lækker og hot.
Tjek hende lige ud og kom og oplev sol, måne og stjerner i selskab med en babe af en ungpige.

Jaqueline og Luna er så begejstrede for deres nye job, så de er kommet fast på vagtplanen. Vi byder dem velkommen til Cassiopeias faste team.

Igen i morgen lørdag den 18. starter en sprød, køn, spændt debutant. Byd velkommen til søde, sexede, smukke 22 årige Lola, som har sin aller første vagt i branchen.

Så er der mere nyt til jer. Vi varmer op til Julen. Byd debuterende smukke, varme, elegante 32-årige Jaqueline velkommen. Mød hende på hendes aller første vagt fredag den 17. nov.

Hold op, hvor det bobler og syder på Cassiopeia med nyt og spændende til jer drenge.
Vi byder velkommen til den den naturlig kønne, friske, nærværende, sjove blondinebabe 22-årige Luna har sin første vagt i branchen i morgen den 15. nov. Tag godt i mod de hende.
Og til alle Naya-lovers, så er skønheden tilbage på sin vagt om tirsdagen.

Så kom resten af Helenes smukke billeder. Tjek dem ud og lad dig inspirerer til et knald fræk besøg med søde, kønne Helene. Rigtig god fornøjelse

I dag starter den ultimative lækre, fuldstændig debuterende Pornbabe Simone. Frisk, spændt og meget klar til en fræk fest med dig. Glæd dig til en dans i sengen med denne skønhed.

Og endnu mere eyecandy. Smukke, debuterende Laura er også kommet på galleriet. En fryd for øjet. Tjek hende ud og oplev hun også er en fryd for sjælen

Så har Chantall fået endnu en anmeldelse. Er der snart plads til flere anmeldelser af den skønne?

Tjek lige Louises hotte anmelderser. Mon lige hun er et besøg værd?Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Det er 11. december og 11. låge i vores julekalender skal åbnes. Kan du svare rigtigt på spørgsmålet har du mulighed for at vinde et blowjob ved køb af dansk med skønne Annabelle.

Nogen kan godt lide det ekstra dirty – hvor mange af vores faste piger tilbyder græsk til hende?

1. 2
2. 3
3. 4


Det rigtige svar sendes til Cassiopeias mailboks: cassiopeia@cassiopeiastars.dk. Vinderen bliver udtrukket omkring midnat og offentliggjort på siden i morgen. Husk at skrive et 'handle'. Præmien skal indløses inden den 18. december 2017.

Det rigtige svar på kalenderspørgsmålet den 10. december er "10" Vi ønsker "JAKSE" tillykke med en halv time ved køb af quickie med skønne Luna. Smid os en mail om hvornår du har lyst til hygge med den skønne.
Din præmie skal indløses inden den 17. december 2017.Så nærmer julen sig. Har du husket at forkæle dig selv med en fræk gave her i Juleforberedelserne?
Book en tid hos en af vores lækre, sexede nissepiger.
Juleforkosterne er godt igang. Hvad med lidt ekstra krydderi i form af et besøg hos en af godterne.
Ring, eller skriv og vi hjælper dig med at arrangerer det frække. Et frækt blowjob, et stripshow for dig alene, eller måske for hele herre Juleforkosten. - Kun fantasien sætter grænser -

Som flere af vores gæster sikkert har bemærket, så har vi de sidste par måneder haft et nyhedsbrev liggende på Cassiopeia. Ønsker du nyhedsbrevet sendt til din mail, så du kan være på forkant med Cassiopeias nyheder, eller er det en udfordring for dig at komme på vores hjemmeside og derfor ønsker at få nyhederne på mail, så har vi oprettet en anonym mail-adresse til formålet. Smid os en mail på Cassiopeia@cassiopeiastars.dk, så får du nyhederne direkte i din inboks.

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Mandag d. 11. December 2017 kan du møde

7-10 Louise og Nicoline
10-16 Louise og Nicoline
16-22 Ronja og Emma
22-04 Luna og Lola

Se pigernes film

Eksklusivt interview

Her kan du læse eksklusive inteviews med pigerne: Rubi