Nyheder

Velkommen til Vanessa, som starter hos os lørdag den 6. april. Smuk, sød og fandens fræk. Kom forbi og få en top fræk oplevelse.

Så kom der eye candy billeder på af fantastiske Cille. Tjek hendes smukke billeder ud og for fornøjelsen af hende IRL, som er endnu bedre.

Vi byder et varmt velkommen til debuterende milf Anna. Smuk, sød med en stor sexlyst. Hun har sin første vagt fredag den 1. marts. Vi har allerede aftalt faste vagter med hende og velforberedt, har hun fået skudt de hotteste billeder.
Tag et tjek på hendes billeder og kig forbi og få en verdensklasse oplevelse.

Har du set lauras vanvittig hotte billeder. Lige til at savle over. Kom forbi og oplev hende. Smuk på billeder, men endnu smukkere i virkeligheden.

Så fik Emmalie også et par midlertidige billeder på. Wau! Tjek lige en lække krop og et par, flotte, lange veldrejede ben.
Gå ikke glip af et besøg hos den skønne

Det søde, kønne, unge Emmalie har fået en velfortjent anmeldelse. Læs den på hendes profil og kom forbi oplev hendes søde væsen selv.

Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende, vanvittig smukke, stilfuldt 24 årige Malou, som har sin aller første vagt i branchen lørdag den 9. Feb. Tag godt imod hende.

Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Fredag d. 26. April 2019 kan du møde

7-10 Ronja og Nicoline
10-16 Nicoline og Ronja
16-22 Chantall  og Claudia
22-06 Claudia og Katharina