Nyheder

Wau - har du set, at den skønne Evelyn har fået nye billeder på? Nyd den sexede, kønne unge babes billeder og kig forbi og mød denne unge skønhed😘

Så har den smukke og vanvittig søde Rinia fået nye billeder på. Hold nu op, der er dømt lækkerhed, wau!.
Nyd hendes hotte billeder og kom forbi til en drøm af en oplevelse.

Velkommen til debuterende 29 årige smukke, smilende vanvittig frække Saga, som springer på lagnet med en higen efter lækre oplevelser med kvalitetsbevidste mænd. 1. vagt, onsdag den 20. juni. Tag godt imod hende.

Det glæder os at byder 3 af de nye boblere velkommen til Cassiopeias faste team. Velkommen Rinia, som er tilbage fra ferie på faste vagter fra den 18.juni. Velkommen Evelyn, som er at finde mandag nat og fredag aften. Fredag dog først fra den 22. juni. Velkommen Josefine, som fremover vil være at finde fast hver tirsdag aften.

Bemærk at Nicoline nu også har fast vagt fredag 8 - 16. Så er der plads til lidt flere hos den eftertragtede, smukke, fantastiske darling. Kom frisk!

Hold nu op, hvor det vrimler med nye lækre babes.
Vi byder velkommen til ualmindelige smukke, smilende, sexede Line, som har sin 1. vagthos os lørdag den 9. juni. Tag godt imod hende.

Se lige drenge, hvem der er tilbage. Sprulende, lattermilde, smukke Cille , som har været savnet af mange. Vi glæder os til at byde hende velkommen tilbage torsdag den 6. juni. Tag godt imod hende.

Hold nu op, hvor det vrimler med nye smukke og søde babes og darlings.
Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende 21 årige Tilde, som springer legesyg, spændt og tændt på lagnet til din store fornøjelse. Tilde har sin 1. vagt i branchen mandag den 4. maj. Tag godt imod hende.

SØNDAGS ALARM: Ny pige i aften fra kl. 22. Kom og mød den skønne danske Evelyn. Hun er blot 21 år og smuk som en drøm med store flotte F-skåls bryster og en spændstig krop, som er skabt til synd - du vil ikke gå glip af et besøg hos denne hotte ungpige😘

Nyt, hot og lækkert. Tjek lige de her 2 babes. Vi byder velkommen til fuldstændig debuterende 21-årige kønne, skandinavisk, sweetheart Josefine, som har sin aller første vagt i branchen onsdag den 30. maj?
Samme dag starter den klinikdebuterende ualmindelige smukke, forførende dansktalende latino darling Rinia, som har sin 1. vagt på Cassiopeia onsdag den 30. maj. Tag godt imod de 2 nye smukke, søde, sexy babes.


Klik her og læs nyheder

Stedet

Vi byder velkommen til Cassiopeias smagfuldt indrettede lokaler, hvor du kan hygge dig med din drømmepige.

Stedet rummer 2 blide rum, som er indrettet med stil og varme, et sm rum, hvor du kan udleve dine kinky fantasier og et flot indrettet badeværelse med brusebad og spa.Velkommen til Cassiopeia


Vi takker alle deltagerne til Bøf og Blowjob dag. Det var en fantastisk dag med fuld fart, fest og ballade og masser af blæs og bøf. Pigerne var i hopla, ligeså var gæsterne. Vi ser allerede frem til næste års event.
Læs med her og genoplev dagen. Var du ikke med, så er der en teaser til næste års B@B dag

https://side6.dk/6-nyt/boefblow-var-stor-succes-paa-bordellet/7080186

https://nytomsex.dk/saa-vild-var-min-boefblowfest-paa-bordellet/

Idag

For at yde vores gæster den allerbedste service
- også på nettet -
opdaterer vi dagligt vores side,
så du ikke behøver at gå forgæves.

Tlf.: +45 3555 2014

Lørdag d. 21. Juli 2018 kan du møde

10-16 Luna og Tilde
16-22 Lilly og Luna
22-06 Tilde og Lilly

Se pigernes film

Eksklusivt interview

Her kan du læse eksklusive inteviews med pigerne: Emma